مجله تفریحی فان دبلیو

انواع داستان-جوک-دانستنی ها-اخبار-موسیقی-ترس و وحشت و انواع داستان های ترسناک-خبر های ورزشی و اقتصادی و سیاسی و اجتماعی و-جک های ناب جدید-مجله تفریحی

روش پخت استانبولی پلو

روش پخت استانبولی پلو,برای پخت استانبولی پلو چه چیزایی نیاز داریم؟,مواد مورد نیاز برای پخت استانبولی پلو,آموزش پخت غذای ترکیه ای,آموزش پخت استانبولی پلو

استانبولی پلو
‍ استانبولی اگرچه اسم ایرانی نداره ولی ازپلوهایی هست که تابوده وهست توی سفره ایرانیها جاخوش کرده.
والبته وصدالبته که این عزت واحترام رومدیون عطرخوش برنج ایرانی ومزه
دلنشین خودش داره.
مزه ای که شمارووادارمیکنه سرسفره ای که استانبولی هست رژیم روتعطیل کنید.
بنده هم میدونم که تمام خانمهای ایرانی
پخت این پلوی پرطرفدارروکاملا بلدهستن ,امادلم نیومدتولیست غذاهای روزانه مون یادی ازاین عزیزخوشمزه چاق کننده نداشته باشیم .
ماروهمراهی کنیدتا یه استانبولی خوشششششش مزه درست کنیم.

 

برای پخت استانبولی پلو چه چیزایی نیاز داریم؟
(برای۴ نفر)
برنج: ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی :۱۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده :۲۵۰ گرم
پیاز درشت :۱ عدد
سیب زمینی :۱ عدد
روغن به میزان لازم
نمک و فلفل و زدرچوبه به میزان لازم

روش پخت استانبولی پلو:

برای تهیه استانبولی پلو ابتدا از چندساعت قبل برنج خود را خیس کنید.
قابلمه ای مناسب برداشته و به میزان مناسب روغن درونش بریزید.
کمی که داغ شد، پیاز خرد شده را به آن اضافه نمایید.
پیازهای خود را تا حد امکان ریز خرد کنید. کمی آنرا تفت دهید.
سپس سیب زمینی خود را که به صورت نگینی ریز خرد کرده اید به پیاز اضافه کنید. حرارت شعله را کم کنید و اجازه دهید که سیب زمینی ها کاملا سرخ شود.
فقط حواستان باشد که پیازها نسوزد. می توانید سیب زمینی ها را جداگانه سرخ کنید و سپس به پیازها اضافه کنید.
سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تا حدی سرخش کنید که رنگ آن تغییر کند.
پس از سرخ شدن مواد، به میزان لازم زدرچوبه، نمک و فلفل به مواد بزنید. مواد را خوب هم بزنید.
خوب نوبتی هم باشه نوبت گوجه فرنگی هاست!
گوجه ها را می توانید به دو حالت به مواد اضافه کنید. می توانید آنرا رنده کنید و یا خردشان کنید که البته من ترجیح می دهم گوجه فرنگی را خرد کنم..هر طور که سلیقه تان می باشد انجامش دهید.
دراین مرحله گوجه فرنگی را اضافه کنید. اگر تصمیم گرفتید که گوجه ها را خرد کنید اجازه دهید که درون ظرف کاملا تفت بخورد و آب بیاندازد. اگر گوجه رنده شده ریختید نیازی به این کار نیست.
خوب در مرحله بعدی بایستی به میزان لازم آب به مواد اضافه کنید، چون این غذا دارای گوجه فراوان است نیاز به آب زیادی ندارید.
برای پخت ۵۰۰ گرم برنج تقریبا دو لیوان آب نیازدارید.
آب را به مواد اضافه کنیدو اجازه دهید آب به جوش بیاید.
سپس برنج را اضافه کنیدوچندبارموادوبرنج رابه آرامی قاطی کنید.
تاوقتی آب پلوتمام بشه یکباردیگه برنج رابه آرامی زیروروکنید.
وقتی آب پلو کاملا کشیده شد درب ظرف را بگذارید و شعله راکم کرده وشعله پخش کن زیرقابلمه بذارین واجازه بدین برنج دم بکشد.
بهتره روی درقابلمه دم کش پارچه ای بذارین.
بعدازنیم ساعت استانبولی پلو شما آماده است.
نکته:
۱- اگر در فصل سرد هستید و گوجه فرنگی ها رنگ خوبی ندارد می توانید علاوه بر آن از چند قاشق رب استفاده کنید.
۲- میزان آبی که میخواهید استفاده کنید بستگی به نوع برنج شما هم دارد. اگر از برنج تازه استفاده می کنید بهتر است میزان آب را کم کنید.
این پلوهفت روز هفته خوردن داره…
استانبولی :
هلوبروتوگلو!!!!

راستی ,ترشی وسبزی تازه یادتون نره

نوش جااااان

 

مجله تفریحی فان دبلیو

منبع: کانال khaneye_deser

لینک دانلود
حجم فایل